Fekete bors (Black Pepper) esszenciális olaj 5ml (doTERRA)

10.690 Ft

Keringés javítására

Cikkszám: 20210430 Kategória:

Elsődleges előnyök
Az egyik legízesebb esszenciális olajként tartják számon, amely számtalan használati móddal és jótékony hatással kecsegtet.
Sokoldalú ételízesítő, amelyet – elsősorban a bogyókból őrölt formában – világszerte előszeretettel használnak sós-fűszeres jellegű fogások ízesítéséhez.
Aromatikusan alkalmazva a fekete bors esszenciális olaj segít a felfokozott érzelmek csillapításában
Serkentő hatású, gyógynövényes aromája miatt ideális levesek, saláták és sós-fűszeres jellegű ételek ízesítéséhez is.
Főzés fekete bors esszenciális olajjal
Esszenciális olajokkal sokkal hatékonyabban ízesíthetjük ételeinket, mint szárított fűszerekkel vagy egyéb aromákkal. Intenzív hatóerejüknél fogva pedig már a legcsekélyebb mennyiségben alkalmazva is szédületes ízhatást képesek kölcsönözni az ételeknek. Ha tehát főzés közben fekete bors esszenciális olajat használ, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazza: mártsa egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverje a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverte az ételben, kóstolja meg, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.
Használati módok
Következő étele elkészítésekor kombinálja a fekete borsot korianderzöld esszenciális olajjal az igazán pikáns ízhatásért, valamint használja húsok, levesek, előételek és saláták ízének a fokozására.
Készítsen meleg, nyugtató masszázsolajat két csepp fekete bors esszenciális olaj és némi frakcionált kókuszolaj elegyéből.
Párologtasson fekete borsot párologtató készülékével, vagy lélegezze be közvetlenül ellazító aromájáért, és élvezze a nyugalmat árasztó légkört, amelyet teremt.
Egy-egy délutáni szunyókálás után kenjen a talpára fekete bors esszenciális olajat, hogy serkentse vele az ébredés folyamatát.
Párosítsa borókabogyó és/vagy vörös cédrus esszenciális olajokkal, hogy nyugtató és kiegyensúlyozó hatást gyakoroljon érzékeire és érzelmi állapotára.
Figyelmeztetés
Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést.

Kiszerelés: 5 ml

Shopping Cart