Kasszia (Cassia) esszenciális olaj 15ml (doTERRA)

9.750 Ft

Átmelegíti a testet

Cikkszám: 20210433 Kategória:

Elsődleges előnyök
A kasszia egy meleg, fűszeres esszenciális olaj, amely a szellemi és a testi jólléthez is számos előnnyel hozzá tud járulni.
Mivel a kasszia íze nagyon hasonlít a fahéjéra, a két fűszer főzés közben akár ki is váltható egymással.
Meleg, felemelő aromája miatt a kassziaolajat számos kultúrában nagyra tartják és alkalmazzák nyugtató, aromatikus tulajdonságaiért.
A kasszia különféle előételek, kenyérfélék és desszertek készítéséhez is közkedvelt összetevőként szolgál.
Mivel hígított állapotban, külsőleg alkalmazva nyugtatja a bőrt, masszázshoz is ideális választás egy hosszú munkanap végén.
Melengesse magát kassziaolajjal!
A kasszia közkedvelt összetevőként szolgál számos előételhez, kenyérféléhez és desszerthez, sőt akár a fahéj is remekül kiváltható vele. Próbálja ki forró csokoládéhoz is, hogy felmelegítse magát, amikor odakinn hidegre fordul az idő! Ezt a meleg, fűszeres esszenciális olajat frakcionált kókuszolajjal is kombinálhatja, hogy egy melegítő masszázskeveréket kapjon, amely a hidegebb hónapok alatt kifejezetten jóleső élményt nyújt.
Használati módok
Keverjen el egy csepp kassziaolajat frakcionált kókuszolajban, és masszírozza az izmokba, hogy kellemes melegségérzetet keltsen.
Párologtasson egy csepp kasszia és egy csepp vadnarancs esszenciális olajat párologtató készülékével, hogy élvezhesse az így kapott felemelő aromát.
Adjon egy csepp kasszia és egy csepp citrom esszenciális olajat egy pohár vízhez, hogy különleges citrusos-fűszeres felfrissülésben legyen része!
Receptjeiben helyettesítse egy csepp kassziaolajjal a fahéjat, hogy kivételesen gazdag, összetett ízélményt nyújthasson.
Párologtatáshoz a kasszia remek keveréket alkot a vörös cédrus, a szegfűszeg, a tömjén, a levendula, a citrom, a vadnarancs és az ilang ilang esszenciális olajokkal.
Használati utasítás
Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.
Belsőleg: Hígítson fel egy csepp olajat 125 ml folyadékban.
Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.
Figyelmeztetés
Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Kiszerelés: 15 ml

Shopping Cart